SOMMERTILBUD 2017

I perioden 24.7.17 – 9.8.17 får I 4 måneder, hvis I køber startpakke 3 måneder.

Jeg vil gerne ha’ at I bestiller og betaler på MobilePay 7170 2560 eller jer der ikke har MobilePay med dankort via shoppen – Klik her

Dette tilbud gælder også alle, der kommer til informationsmøder om Sense i uge 32 – der kan betales kontant, med MobilePay og Dankort på dagen.

APRIL 2017 TILBUD UGE 16 & 17

Jeg tilbyder i uge 16 og 17:To nemme uger
_1 måneds gratis medlemskab på forløb tegnet på 3 måneder og derover. Du får altså 4 måneder for 3 måneders pris eller 7 måneder for 6 måneders pris.
_Frit lejde for tidligere medlemmer, der har været betalingsfri i mere end 5 uger og tilmelder sig mindst 3 måneder. Du sparer altså genindmeldelse på 200 kr. og får 1 måned gratis (medbring medlemsbog).
_To nemme uger med Sense – den helt nye opskriftsbog – for forløb, der er indbetalt senest tirsdag den 18. april enten via køb på hjemmesiden eller via MobilePay 7170 2560 (se prisen via linket).
_1 måneds gratis medlemskab på forlængelser af eksisterende medlemskaber tegnet på 3 måneder og derover.

NOVEMBER 2016 TILBUD

Resten af november måned får I 4 måneder, hvis I køber startpakke 3 måneder

Til jer, der ikke har været i afdelingen et stykke tid. Kom tilbage og få Sense ind i dit live igen INDEN jul. Der skal ikke betales genindmeldelse, hvis I køber minimum 3 måneders forlængelse, hvis I har Sense kostprogrammet.
Skriv eller ring, hvis der er brug for en snak om at vende tilbage og få fat i motivationen igen.

Jeg vil gerne ha’ at I bestiller og betaler på MobilePay 25665998 eller jer der ikke har MobilePay via shoppen – Klik her

JANUAR 2016 TILBUD

FÅ DEN HELT NYE OPSKRIFTSBOG GRATIS Opnå vægttab med de hurtige og nemme opskrifter JANUAR TILBUD Ved køb af et tre måneders vægttabsforløb hos en konsulent får du gratis den helt nye Sense-opskriftsbog 2: ”Mad med hjerte og fornuft – Plan B – de hurtige retter”. PRIS Kr. 1350,-

Læs mere om tilbuddet her: januar tilbud

************************************************************************************

I forbindelse med foredraget den 16. september 2015 vil alle, der køber startpakker eller periodekort få 1 ekstra måneds vejning og undervisning gratis.

************************************************************************************

I uge 33-34 (12.-19. august) vil alle, der køber startpakker eller periodekort få 1 ekstra måneds vejning og undervisning gratis.

************************************************************************************

Sense’ nye kostprogram er udkommet fra uge 34! sense kostprogram

Kostprogrammet er en ca. 130 siders bog med ugeplan og opskrifter, der udleveres fra uge 34 til nye medlemmer sammen med et værdikort på 200 kr, som giver adgang til en lukket videokanal, der gennemgår Sense programmet minutiøst. Værdikortet er påtrykt en unik kode som medlemmet kan logge sig ind med – det giver adgang i 30 dage – derefter deaktiveres koden.

Fremover er det kostprogrammet som indgår i startpakkerne – og selve Sense-bogen er blot en almindelig bog, der kan købes sideløbende både i boghandlen og i afdelingerne. Kostprogrammet vil ikke være til salg i boghandlen.

ENGANGSTILBUD:
For aktive medlemmer, som har købt Sense-bogen, er der den mulighed, at købe “kostprogrammet + et værdikort til videoer” for den beskedne sum af 60.00 kr. Dette helt unikke engangstilbud gælder frem til og med 31/8.

Der kan efterfølgende købes værdikort for 200 kr., hvis man ønsker at få adgang til videoerne i 30 dage.

Jeg har kostprogrammet liggende til gennemsyn i afdelingen fra den 19. august 2015

************************************************************************************

gå-hjem-tilbudI forbindelse med inspirationsmødet den 19. august vil der være følgende Gå-hjem-tilbud

IMG_5497 (1)Sundt & Let i hverdagen

kr. 50,00